Quantenheilung in Ulm

Quantenheilung nach Frank Kinslow und Matrix Energetics nach Richard Bartell in Ulm

Lernen Sie Quantenheilung und Matrix Energetics nach Bartlett als Zwei Punkt Methoden an einem Wochenende

Quantenheilung Ausbildung

Was ist eigentlich Quantenheilung?

Wer bildet aus in Quantenheilung?


Wann gibt es Seminare in Quantenheilung?

 

Quantenheilung Berlin ist seit Anfang 2010 in Berlin mit Übungsgruppen,

Erlebnisabenden und Workshops sowie Seminaren in der Musikschule Anima

Präsent und ist mit dem Start in 2009 einer der ältesten und erfahrensten

Trainings Instituten in Berlin

 

 

Quntenheilung VerbandQuantenheilung Verband

 

 

Quantenheilung Seminar mit ArminQuantenheilung Seminar mit Armin

 

Tel. 0202 295 4003 oder Mail: Info@bcla.eu

 

Kontaktformular Quantenheilung 

 

Für Seminarnameldungen reicht eine Mail mit Ihren Kontaktdaten.

Einladung Matrix Transformation  1+2 Seminarbeschreibung  alle Termine  Frühjahr 2012Quantenheilung Termine 2012  Frühjahr - Sommer

+

+++

+

+

+

++

+

+

+

++

+

+

+

++

+

 

Ulm is een stad in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg die 122.801 inwoners[1] telt. De stad ligt aan de Donau, die vanaf hier bevaarbaar is, bij de monding van de Iller. Beide rivieren vormen hier de grens met Beieren. Ulm is beroemd vanwege de hoogste kerktoren ter wereld (die van de gotische munsterkerk, 161,5 m hoog, voltooid in 1890) en als geboortestad van Albert Einstein, die er werd geboren op 14 maart 1879.

Inhoud

 [verbergen

[bewerken] Geschiedenis

Na 1850 kwam Ulm door de aanleg van de Schwäbische Eisenbahn (Stuttgart-Friedrichshafen) opnieuw tot ontwikkeling. In de Tweede Wereldoorlog leed de stad grote schade, maar de munsterkerk bleef gespaard.

Ulm is sinds 1967 universiteitsstad.

Zie voor geschiedenis verder Rijksstad Ulm.

[bewerken] Stadsbeeld

Ulm ligt grotendeels op de linkeroever van de Donau. De historische binnenstad, een van de grootste in Zuid-Duitsland, leed tijdens de Tweede Wereldoorlog grote schade. Een groot deel van de binnenstad bestaat sindsdien uit naoorlogse gebouwen. Enkele zwaar beschadigde gebouwen werden geheel of gedeeltelijk herbouwd. Daartoe behoren het raadhuis (1370, raadhuis sinds 1419) en het Schwörhaus uit 1612. De gotische munsterkerk leed weinig schade.

De bouw van de munsterkerk, die zich in het noorden van het centrum bevindt, begon in 1377. Het gebouw met zijn hoogste kerktoren ter wereld werd pas in 1890 voltooid. De munsterkerk kwam in 1530 in protestantse handen en heeft daarmee een tweede record in handen: het is de grootste protestantse kerk ter wereld.

Op de Münsterplatz bevindt zich het eigentijdse stadhuis (het Stadthaus), dat is ontworpen door de Amerikaan Richard Meier, wiens Haagse stadhuis uit dezelfde periode dateert.

[bewerken] Kunst en Cultuur

[bewerken] Musea

[bewerken] Beeldenroute

[bewerken] Ulmer Spatz

Als symbool van Ulm geldt de mus. De Ulmer Spatz zou volgens een 19de-eeuwse legende behulpzaam zijn geweest bij het bouwen van de munsterkerk, door met een takje in zijn snavel aan te geven hoe houten balken de nauwe stadspoort door moesten: ze moesten namelijk niet overdwars op de wagens worden gelegd, maar in de lengte.

[bewerken] Trivia

Monty Python heeft een sketch geschreven over een musicus, met waarschijnlijk de langste naam ooit: "Johann Gambolputty de von Ausfern - schplenden - schlitter - crasscrenbon - fried - digger - dingle - dangle - dungle - burstein - von - knacker - thrasher - apple - banger - horowitz - ticolensic - grander - knotty - spelltinkle - grandlich - grumblemeyer - spelterwasser - kurstlich - himbleeisen - bahnwagen - gutenabend - bitte - ein - nurnburger - bratwustle - gernspurten - mitz - weimache - luber - hundsfut - gumberaber - schönedanker - kalbsfleisch - mittler - aucher von Hautkopft of Ulm"

[bewerken] Geboren

[bewerken] Externe links